Totaal aantal pageviews

zondag 7 oktober 2012

Schaap in de bus?


Schaap Bassie ging morgen in Barcelona op vakantie.

Hij ging met de bus.

Hij was bezig met zijn spullen pakken maar toen, Bassie hoorde geritsel. Hij wist niet wat het was maar toen hij echt goed keek zag hij een muis, en weet je wat het enge nog was nou dat was dat de muis kon praten. De muis en Bassie werden vrienden.

De volgenden ochtend had Bassie de muis meegenomen naar de bus en Bassie had de muis een naam gegeven, en hij heette: Piet.
 

Even later…. waren ze in de bus, Bassie en Piet zaten naast een koe en die heette: Paula, Paula werd ook vrienden met Bassie en Piet en ze gingen samen naar Barcelona. In Barcelona gingen ze naar Dali want daar is bijna alles van mozaïek gemaakt, en ze houden allemaal ook heeeeeeel veel van mozaïek. En daarna gingen ze naar de fonteinen, en die vonden ze zo prachtig dat ze zelfs een paar traantjes hebben weggeveegd. Daarna zijn ze weer terug naar huis gegaan en toen in de bus kwamen ze erachter dat Paula heeeeeeel dichtbij Bassie en Piet woont. En toen ze voor Bassie en Piets huis kwamen zagen ze het. Paula en Bassie waren buren. Dus toen hadden ze besloten om heeeel vaak nog wat te drinken.

En zo leefde ze nog lang en gelukkig.
 
Geschreven door Julia

4 opmerkingen:

  1. Leuk verhaal hoor top



    Groetjes Anne

    BeantwoordenVerwijderen
  2. dank je Anne....

    groetjes Julia

    BeantwoordenVerwijderen
  3. hihi fantasie zit er in je hoofd julia en anne goed compliment nog maals top!!!!!!!!!!!!!!!!



    fantasie groetjes van sammie

    BeantwoordenVerwijderen
  4. dank je wel Sammie

    groetjes Julia

    BeantwoordenVerwijderen